Άνοιξη-καλοκαίρι-φθινόπωρο-χειμώνας

vrijdag, augustus 14, 2009

Sardientje

Het wordt een beetje rustig in town. Men druppelt één voor één off to college. De meeste scholen beginnen aanstaande Maandag. Taylor en Patrick beginnen gelukkig pas de 25e maar alle Barclay, KU en K-State lui zijn al vertrokken. Door mijn nieuwe aanwinst kan ik helaas ruim een week geen schoenen dragen en dus ook niet naar de sportschool, en amerikaans icecream is overheerlijk. Ach, ik begin morgen (?:)

Vorige week zijn we met de youthgroup naar de Friends church in wichita geweest. Een grote kerk met glas in lood ramen, grote deuren en veel kamers en airconditioning die onverwacht(s)e geluiden maakt. Het was dus best spannend om daar sardientje te spelen. ('s avonds, alle lichten uit, één iemand verstopt zich ergens in het gebouw en de rest gaat op de tast op zoek. Vind je de verstopte persoon, dan ga je erbij zitten.) Verder dodgeball gespeeld (+/- 2 uur) en rondgehangen. Erg gezellig, net als back in the day.

Verder Zaterdag met Taylor naar Sarah in Haviland geweest en 's avonds met patrick naar de bioscoop (The ugly truth). Zondag avond kwam er in de kerk een dokter uit Burundi spreken over Kibimba Hospital. Zij werken samen met Friends Church. Maandag avond met Sarah mee geweest naar de zout mijnen. Haar vader werkt daar en heeft ons een rondleiding gegeven. Ze hebben grote ondergrondse opslagplaatsen met o.a. duizenden originele filmrollen. Originele badman/superman/men in black etc kleding. De echte Willy Wonka repen uit de film, Disney tekeningen enzovoort. Allemaal 200 meter onder de grond. Dinsdag tattoeage laten zetten bij Point Blank. Dinsdag kwam ook Taylors nicht, Amanda, logeren. Dinsdag avond films gekeken, woensdag hangdag en 'girlsnight'. Samen met Amanda cupcakes gebakken en weer films gekeken. Donderdag haar laten knippen (niks drastisch, gewoon bijpunten) en op blote voeten naar Patrick gelopen.

Dat was mijn week. Vandaag vrijdag. Heerlijk uitgeslapen tot 12.00uur. "Ontbeten" met warme chocolademelk, yoghurt en een banaan. Aan het bloggen, tv kijken, lezen (Echo in the Darkness, Francine Rivers), Coca Cola Zero drinken en youtube muziek luisteren. Vanavond 'hanging out' met Joe, ook hij vertrekt maandag naar Manhattan, KS voor college.

Oh, the things you can buy at the dollarstore

photoshop? Dacht het niet