Άνοιξη-καλοκαίρι-φθινόπωρο-χειμώνας

zondag, januari 14, 2007

hmmmm pizza

Gisteravond kwam Eun Gi langs. Lang geleden dat 'k met haar rondgehangen heb buiten school. Was gezellig :)


Gisteravond Bij Cici's Pizza gegeten. we hadden coupons dus gratis all the Pizza we could eat. lekker man :)
hmmmm Pizzaaaaaa
Vervolgens liepen we naar kwikshop om snacks te kopen. Fijn een calorieen dag gehouden. Chocola gekocht, en snoep, en icecream :) Toen naar HollywoodVideo om een Dvd te huren, en toen naar Starbucks!
Ik had een Hot Chocolate with whipped cream, Eun gi een Green Tea Frappucino of hoe je dat ook schrijft. hmmmm Starbucks.
Eun Gi bleef dus slapen, fijn op de bank de miepviep uitgehangen (hier had k dus net gedouched)

Film!Chocola!
Nou, vanochtend half negen al weer wakker, zijn toen naar Walmart en The Mall geweest. Toen met een stel vrienden van school naar de Metro geweest en toen weer naar Walmart of haarverf te kopen. Eun gi en Doe gingen hun haar verven. Alexandra's zus owned een salon op mainstreet, en die was al gesloten dus wij gingen daar fijn heen om de spiegels, handdoeken, wasbakken, scharen etc te gebruiken. Jammer genoeg pakte de verf niet echt op Eun Gi's haar en om toch wat te veranderen besloten we dus maar dat Alex de kapper uit ging hangen. K heb geen foto van 't resultaat, maar EunGi zag er goed uit. Dus.

For some reason werkte t bij Doe wel, haar haar is nu dus rood achtig. En ze besloot mijn haar te krullen.

Tadaa!
Alex en EunGi
Bie besloot ook maar mee te doen.
Doe die dr haar droogt, Joe en EunGi

Nou, een daarna gingen we naarThe School Play. Ze deden The Wizard of Oz. Was ook erg leuk. Jacob, Mn bowlingteam maatje speelde de leeuw. Dat is leuk hoor, amerikanen doen de boel zo uitgebreid. Nou, dat was dus vandaag! Ik ga nu fijn nog even wat lezen en dan fijn mn bed in, t is al 11.42 en moet morgen weer naar de kerk. Doeg!

1 Comments:

At 3:56 a.m., Blogger Pauline said...

wiehie

 

Een reactie posten

<< Home